Sjåfør på Skansen aktivitetssenter

Alta frivillighetssentral har fått en henvendelse fra Skansen Aktivitetssenter om vi kan være behjelpelig med å finne frivillige til transport av brukere til og fra senteret.

Skansen aktivitetssenter er et nytt moderne senter som åpnet opp i nye lokaler i mars 2019. Senteret holder til i Bossekopveien 61 og gir tilbud til mennesker med utviklingshemming. Senteret har egne arbeidsavdelinger som: Vaskeri, snekkeravdeling, mekaniskavdeling, vedpakking, storkjøkken m/kantine og baser.

Senteret har hatt en tradisjon fra mange år tilbake om å tilby transport til brukere som ikke kunne komme seg til og fra aktivitetssenteret. Etter at de etablerte seg på det nye senteret har kapasiteten når det gjelder antall brukere steget, noe som medfører økt behov for transport. Dette fører til at enkelte avdelinger ikke kommer i gang med aktivitetene før et stykke ut på dagen. 

Mange av brukerne kommer selv til senteret enten ved å gå eller at man har egen bil, men ikke alle. 

Skansen aktivitetssenter håper derfor at du som er serviceinnstilt, har godt humør, er glad i mennesker, har tid til overs og liker å hjelpe andre, tar kontakt med oss på Skansen Aktivitetssenter. Det vil være behov for sjåfører fra omtrent kl. 08.00-10.00 på morgenen og mellom kl. 14.00-15.00 på dagen. Du velger selv hvor ofte du vil bidra.

Det er tilstrekkelig om du har førerkort klasse B, vi har bil.

Om du synes dette høres spennende ut, kontakt oss for en prat. 

Atle Hansen 90074804 eller Svein Olav Ernstsen på telefon 91610408 

2022 © Alta frivilligsentral